Dilek-Öneri-Şikayet Kutumuzun Değerlendirmesi

Velilerimizin gözünden okulumuz işleyişinin olumlu ve olumsuz yönlerini görebilmek, kurum olarak kendimizi değerlendirmek ve olumsuz ya da yetersiz görülebilecek alanlarda iyileştirme ve geliştirme çalışmaları yapabilmek amacıyla okulumuz giriş katında oluşturulan Dilek ve Öneri Kutusuna velilerimizce bırakılan talepler ay sonunda alınarak, değerlendirilmiştir.

Dilek ve Öneri Kutumuzdan çıkan bilgiler doğrultusunda:

* Bazı Sınıfların Giriş-Çıkış Saatlerinde gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

* Okula geç kalma veya erken gelme durumları için gerekli dilekçeler düzenlenmiştir.

* Maddi durum sıkıntısı yaşayan çocuklarımızın kırtasiye, okul aidat durumları için gerekli komisyonlar kurulmuştur.

*Beslenme Listelerinin her ay güncellenmesi ve sabah/öğlen tek liste yapılmaması talebi gelmiştir.

ve velilerimiz, sunmuş olduğumuz hizmetten genel anlamda memnun kalarak teşekkürlerini bildirmişlerdir.

18.10.2021 154

21-10-202120-10-202120-10-202120-10-2021