E Twinning Projelerimiz

Okul Müdürümüz Deniz BULUT tarafından yürütülen MİTOLOJİNİN DİLİNDEN DOĞA projesinin sonuna gelmiş bulunmakta olup yakın zamanda Kalite etiketine başvuru yapacağız. Geçen dönem kurucularından biri olan Okul Müdürümüz Deniz BULUT'un BABA BANA KİTAP OKU projemizin de kalite etiket başvurusunu yapacağız. Güzel sonuçlar elde edip kalite etiketini almaya hak kazanmak istiyoruz.

-- Okul Müdürümüz Deniz BULUT'un devam eden SEMBOLLERLE DEĞERLERİMİZ Aktif e Twinning projesi bulunmaktadır.

--Özge POYRAZ Öğretmenimiz LOKUM Dergisinin üyesidir. Orada bilimsel etkinlikler yapılıp eTwinningle ortak yürütmektedirler.

--Özge POYRAZ Öğretmenimiz tarafından yürütülen LOKUM TADINDA ÖYKÜLER Projesi devam etmektedir.

--Okulumuz Tekirdağ öğretmen akademisi Esep/ eTwinning eğitimine başvurusunu gerçekleştirdi. Ayrıca yenilenen sisteme okulumuzun hesabını taşıdık. Okulumuz eTwinnig’in yeni portalı hakkında bilgilenip, iletişim kurup, işbirliği yaparak projeler geliştirmeyi hedefliyor.

13.03.2023 62

06-04-202306-04-2023