E TWİNNİNG PROJEMİZ- KODİ İLE KODLAMA ÖĞRENİYORUM (I AM LEARNING CODING WITH KODI)

KODİ İLE KODLAMA ÖĞRENİYORUM adlı E-Twinning Projesinin Üyesi olan Okul Müdürümüz Deniz BULUT'un E-Twinning Sürecindeki

AMAÇ:

Programlama öğrenmek, çocukların diğer öğrenme alanlarında da başarılı olmalarına yol açar. Bu alanlar bilim, matematik ve dili içerir.

Kodlama, çocukların, tüm alanlarda daha iyi düşünmelerine yardımcı olur. Programlama öğrenmek tıpkı ikinci bir dil öğrenmek gibidir. Çocuğun beyni, karmaşık şeyleri erken yaşlarda hızla öğrenebilir.

Veli-Öğrenci işbirliğini sağlayarak öğrencilerimize daha faydalı olmaya çalışacağız.

Our School Principal Deniz BULUT, who is a Member of the E-Twinning Project named I LEARN CODING WITH KODI, on the E-Twinning Process

AIM:

Learning programming also leads children to be successful in other areas of learning. These fields include science, mathematics, and language.

Coding helps children think better in all areas. Learning programming is just like learning a second language. A child's brain can learn complex things quickly at an early age.

We will try to be more beneficial to our students by ensuring parent-student cooperation.

27.12.2023 135