E TWİNNİNG PROJEMİZ- SEMBOLLERLE KÜLTÜREL DEĞERLERİMİZ(OUR CULTURAL VALUES WITH SYMBOLS)

SEMBOLLERLE KÜLTÜREL DEĞERLERİMİZ adlı E-Twinning Projesinin Üyesi olan Okul Müdürümüz Deniz BULUT'un E-Twinning Sürecindeki

AMAÇ;

Değerlerimizi somutlaştırmak ve erken çocukluk döneminde öğrencilerimizde farkındalık yaratmak. Kökleriyle ve eski kuşaklarla bilimsel ve teknik yollarla etkileşim içinde olmak, Veli-Öğrenci işbirliğini sağlayarak Değerlerimizi benimsemektir. Kodlama ve STEM çalışmaları ile unutulan somut değerleri ve sanatsal çalışmaları öğrencilerimizle birlikte uygulamaktır.

OUR CULTURAL VALUES WITH SYMBOLS, of which our School Principal Deniz BULUT is a member of the E-Twinning Process PURPOSE; To embody our values and raise awareness in our students in early childhood. Interacting with their roots and older generations in scientific and technical ways is to adopt our Values by providing Parent-Student cooperation. It is to apply concrete values and artistic works that have been forgotten with coding and STEM studies with our students.

07.05.2023 86

AFİŞİMİZ VE LOGOMUZ