KAPAKLI BELEDİYESİNDEN OKULUMUZA TEŞEKKÜR BELGESİ

KAPAKLI BELEDİYESİNDEN OKULUMUZA TEŞEKKÜR BELGESİ

Okulumuz Kapaklı Belediyesi tarafından ''Giymiyorsanız Getirin, İhtiyacı Olanı Sevindirin'' sloganıyla hayata geçirilen Kıyafet Bağışı Kampanyasına katkıda bulunduğu için Kapaklı Beledeyesi tarafından okulumuza verilen teşekkür belgesini okul müdürümüz Deniz BULUT aldı. 

 Kapaklı Belediyesi'nin geçtiğimiz günlerde ''Giymiyorsanız Getirin, İhtiyacı Olanı Sevindirin'' sloganıyla hayata geçirdiği "Kıyafet Yardımı Kampanyası"na ilçemiz okullarından sağlanan destek için Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi ÖZDEN ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Ramazan Tahir EKE, Millî Eğitim Müdürümüz Hüseyin GÜMÜŞ'ü makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında kampanyaya destek olan okul müdürleri Deniz BULUT, Fahrettin KARAMAN, Berrin UYANIK, Nesli YILDIZ ve Caner GÜNDOĞDU'da hazır bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi ÖZDEN ve Kapaklı Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Ramazan Tahir EKE sağlanan desteğin çok kıymetli olduğunu ifade ederek okul müdürlerine teşekkür belgesi verdiler.  

Okulumuzdan Kıyafet Yardımı Kampanyasına destek olan tüm öğretmen arkadaşlarımıza, kıymetli velilerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

02.03.2022 97

02-03-2022