Kurum Kültürü Anketimiz

ANKET SONUÇLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

Okulumuzda Mart ayı içerisinde öğretmenlerimizin kurum kültürü ile ilgili beklenti ve önerilerini alarak söz konusu alanda iyileştirme çalışmalarının planlanması amacıyla kurum kültürü anketi yapılmıştır. Öğretmenlerimizin görüşleri doğrultusunda kurum kültürü iyileştirme çalışmaları şekillenmiştir.

Anket genel olarak değerlendirdiğimizde ''Kurumumuzda, karar alma süreçlerinde görüşlerim dikkate alınmaktadır ve Kurumumuzdaki çalışmalar işbirliği içerisinde bir takım çalışması olarak yürütülür.'' başlığı altında yüzde 87 oranında en düşük puan alındığı görülmüştür. Bu okul içerisinde iletişimin diğer alanlara göre az da olsa geride olduğu ve geliştirilmesi gerektiği anlamını çıkarmaktadır.Yine anket içinde en yüksek puanın yüzde 93 ile okul ortamının olduğu tespit edilmiştir. Öğretmenlerin hemen hepsi kendini okula bağlı olarak görmektedir. Bu da göz önünde bulundurulması gereken bir özelliktir. Gerekli iyileştirme çalışmaları yapılmış olup işbirliğini teşvikleyici etkinlikler yapılmıştır.(Projeler, Özel günler vb.)

22.03.2020 143