Kurum Kültürüne Yönelik Öğretmen Beklenti Anketimiz

Kurum Kültürüne Yönelik Öğretmen Beklenti Anketimiz

Değerli Öğretmenlerimiz,

Kurum kültürüne yönelik beklentilerinizi öğrenmek istiyoruz. Sizlerin değerli görüşleri ışığında şekillenecek Kurum Kültürüne Yönelik Öğretmen Beklenti Anket çalışmasına katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.

Azize-Şahap Bozkurt Anaokulu olarak her zaman gelişimden ve değişimden yanayız.

18 Öğretmenimizin Anketimize katılım sağladığı görülmüştür.

Sırasıyla;

**İhtiyaç duyduğumda okul yöneticileri ile rahatlıkla konuşabilmek isterim sorusuna 18 Öğretmenimizin %95 oranıyla HER ZAMAN KATILDIĞI GÖRÜLMÜŞTÜR.

** İhtiyaç duyduğumda meslektaşlarım ile rahatlıkla konuşabilmek isterim sorusuna 18 Öğretmenimizin %97 oranıyla HER ZAMAN KATILDIĞI GÖRÜLMÜŞTÜR.

** Okul personeline yönelik kurum kültürünün geliştirilmesi için, gezi, piknik vb faaliyetlerin gerçekleştirilmesini isterim sorusuna 18 Öğretmenimizin %90 oranıyla HER ZAMAN KATILDIĞI GÖRÜLMÜŞTÜR.

**Okulumda yapılan faaliyetlerde herkesin birbirine yardımcı olmasını isterim sorusuna 18 Öğretmenimizin %97 oranıyla HER ZAMAN KATILDIĞI GÖRÜLMÜŞTÜR.

**Okulumda, müfredat dışı yapılan çalışmaların fark edilmesini ve desteklenmesini isterim sorusuna 18 Öğretmenimizin %86 oranıyla HER ZAMAN KATILDIĞI GÖRÜLMÜŞTÜR.

**Okulumda öğretmenleri ilgilendiren kararların, öğretmenlerin katılımıyla demokratik bir şekilde alınmasını isterim sorusuna 18 Öğretmenimizin %96 oranıyla HER ZAMAN KATILDIĞI GÖRÜLMÜŞTÜR.

**Yöneticilerimin, yaratıcı ve yenilikçi düşüncelerin üretilmesini teşvik etmesini isterim sorusuna 18 Öğretmenimizin %97 oranıyla HER ZAMAN KATILDIĞI GÖRÜLMÜŞTÜR.

**Yöneticilerimin iyi performans gösteren personeli (veya ekibi) teşvik etmesini isterim sorusuna 18 Öğretmenimizin %92 oranıyla HER ZAMAN KATILDIĞI GÖRÜLMÜŞTÜR.

**Okulumun teknik araç ve gereç yönünden yeterli donanıma sahip olmasını isterim sorusuna 18 Öğretmenimizin %97 oranıyla HER ZAMAN KATILDIĞI GÖRÜLMÜŞTÜR.

**Okulda öğretmenlere araç gereç dağıtımında eşitlik ilkesinin uygulanmasını isterim sorusuna 18 Öğretmenimizin %97 oranıyla HER ZAMAN KATILDIĞI GÖRÜLMÜŞTÜR.

Genel olarak değerlendirdiğimizde;

Okulumuzdaki öğretmenlerin genel olarak okul yönetimi ve personelinden beklentilerini,  isteklerini belirten ankete tamamının katılmış olduğu ve oranın %94 olduğu

GÖRÜLMÜŞTÜR.


OKULUMUZUN YAPTIĞI ANKET RAPORU EKTEDİR..

19 Öğretmenimizin Anketimize katılım sağladığı, 12 Öğretmenimizin 20-29, 6 Öğretmenimizin 30-39, 1 Öğretmenimizin 40-49 Yaş aralığında olduğu ve Sırasıyla;

1. Soru: Kurumumuzda karar alma süreçlerinde fikirlerimi açıkça beyan etmek isterim.13 Öğretmenimizin Kesinlikle katıldığı, 6 öğretmenimizin katıldığı GÖRÜLMÜŞTÜR.

2. Soru: Kurumumuzda çalışma arkadaşlarımın, bilgi paylaşımına ve işbirliğine açık olmasını isterim. 16 Öğretmenimizin Kesinlikle katıldığı, 3 öğretmenimizin katıldığı GÖRÜLMÜŞTÜR.

3. Soru: Kurumumuzdaki personellerimizin, bilgi paylaşımına ve işbirliğine açık olmasını isterim.15 Öğretmenimizin Kesinlikle katıldığı, 4 öğretmenimizin katıldığı GÖRÜLMÜŞTÜR.

4. Soru:  Kurumumuzdaki çalışmalarımızın işbirliği içerisinde bir takım çalışması olarak yürütmesini isterim.15 Öğretmenimizin Kesinlikle katıldığı, 4 öğretmenimizin katıldığı GÖRÜLMÜŞTÜR.

5.Soru:  Kurumumuzda bilgiler, ilgili kişilere zamanında iletilmesini isterim.15 Öğretmenimizin Kesinlikle katıldığı, 4 öğretmenimizin katıldığı GÖRÜLMÜŞTÜR.

6.Soru: Kurumumuzda gerçekleştirilen çalışmaların yeni bilgiler öğrenmemize teşvik edici olmasını isterim. 14 Öğretmenimizin Kesinlikle katıldığı, 5 öğretmenimizin katıldığı GÖRÜLMÜŞTÜR.

7.Soru: Kurumumuz, yeni fikirlerimizi ve farklı görüşlerimizi dikkate almasını isterim. 14 Öğretmenimizin Kesinlikle katıldığı, 5 öğretmenimizin katıldığı GÖRÜLMÜŞTÜR.

8.Soru:  Kurumumuzun her kademesindeki (yukarıdan aşağıya, aşağıdan yukarıya ve çapraz iletişim kanallarına) her zaman açık olmasını isterim. 15 Öğretmenimizin Kesinlikle katıldığı, 4 öğretmenimizin katıldığı GÖRÜLMÜŞTÜR.

9.Soru: Kurumumuzun yeniliğe açık ve sosyal aktivitileri destekleyici olmasını isterim. 14 Öğretmenimizin Kesinlikle katıldığı, 5 öğretmenimizin katıldığı GÖRÜLMÜŞTÜR.

6. Sorumuz Açık uçlu olup öğretmenlerimiz duygu ve düşüncelerini belirtmişlerdir. 


Öğretmenlerimiz ''EN DEĞERLİLERİMİZ''

11.09.2022 147

İL MİLLİ EĞİTİMİZİN TEKBİS MODÜLÜNDEKİ ANKETİ;

04-10-202204-10-2022









OKULUMUZUN ANKETİ;

03-10-202203-10-202203-10-202203-10-202203-10-2022