Öğrenci Uyum-Aidiyet Anketimiz ve Analiz

Öğrenci Uyum-Aidiyet Anketimiz ve Analiz

Azize-Şahap Bozkurt Anaokulu olarak her zaman gelişimden ve değişimden yanayız. Gelişebilmemiz ve çocuklarımıza daha iyi bir gelecek eğitimi verebilmemiz için aşağıdaki linkte yer alan anketi cevaplamanızı rica ederiz.

Açıklama: Aşağıdaki soruları öğrencilerimize sorarak verdikleri cevapları işaretleyiniz.

Mutlu Çocuklar, Mutlu Yarınlar :) 

Öğrenci Uyum ve Aidiyet Anketimiz incelendiğinde;

104 Öğrencinin katılım sağladığı ve Sırasıyla;

1. Soru: Okulda kendini 80 Öğrencinin MUTLU, 20 Öğrencinin HEYECANLI, 1 Öğrencinin KIZGIN, 3 Öğrencinin MUTSUZ olduğu cevabı verdiği görülmüştür.

2. Soru: Sınıftaki arkadaşlarının kendilerine 58 Öğrencinin İYİ Davrandığı, 34 Öğrencinin ÇOK İYİ davrandığını ve 12 Öğrencinin KÖTÜ davrandığı cevabı verdiği görülmüştür.

3. Soru: Okuldaki Arkadaşlarına, Öğretmenine ve Çalışanlara GÜNAYDIN der misin? 83 Öğrencinin EVET dediği, 21 Öğrencinin HAYIR dediği cevabı verdiği görülmüştür.

4. Soru: Okula gitmekten 100 Öğrencinin MUTLU olduğu, 4 öğrencinin ise MUTSUZ olduğu cevabı verdiği görülmüştür.

5. Soru Açık Uçlu Cevap verilmiştir. Genelde herkese teşekkür edilmiştir ancak bazen arkadaşlarıyla paylaşım yapmak istemediklerini, Okulun tatil olmasını istediklerini, lavabolarda sıra beklerken arkadaşlarının öne geçtiğini belirtmiş olup Tüm alanlarda öğretmenlerle birlikte iyileştirme, paylaşma, işbirliği yapılmıştır.

Genel Değerlendirme

Çocukların genel olarak kendini Okulda kendini 80 Öğrencinin MUTLU hissettiği, Sınıftaki arkadaşlarının kendilerine İYİ davrandığı, Arkadaşlarına, Öğretmenine ve Çalışanlara GÜNAYDIN dediği, Okula gelmekten MUTLU olduğu, okula UYUM VE AİDİYETin olumlu olduğu görülmüştür.

26.11.2021 1002

  06-12-202106-12-202106-12-2021