Psikolojik İlk Yardım Masası

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı Çerkezköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından deprem bölgesinden ilçemize gelen ailelerimiz için psikolojik destek hizmeti sunulacaktır. Psikolojik destek noktaları Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu ve Selahattin Eyyübi Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak belirlenmiştir. Psikososyal destek hizmeti 15-17 Şubat 2023 tarihleri arasında sunulacaktır. Bu tarihler sonrasında hizmete Çerkezköy Rehberlik ve Araştırma Merkezinde devam edilecektir.

Adresler

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: İstasyon Mah. Cengiz Topel Cd. No:1/3 Hacı Fahri Zümbül Anadolu İmam Hatip Lisesi 3. Katı Çerkezköy/Tekirdağ

Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu: Gazi Osman Paşa Mah. Pehlivan Sok. No:5 Çerkezköy/Tekirdağ

Selahattin Eyyübi Anadolu İmam Hatip Lisesi: Kızılpınar Gültepe Mah. 140. Sk. No:1 Çerkezköy/Tekirdağ