Sınıf Bazında Veli Görüş Anketimiz ve Analizimiz

Değerli velilerimiz,

Sizlere daha kaliteli hizmet verebilmek için okuldaki  uygulamalarla ilgili görüşlerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Tüm soruları eksiksiz doldurmanızı rica eder, katkılarınız için teşekkür ederiz.

Veli Görüş Anketimizin Analizi

İyileştirme Çalışmalarımız:

**Pandemi Şartları gereği Velilerimizin bizlerle görüşme sıklığı azaldığı görülmüş olup gerek Yüz Yüze, Okul Telefonluya, Mailler gerek Sosyal Medya Aracılığıyla  İhtiyaç duyduklarında okul personeliyle görüşmeler sağlanmış olup görüşme sıklığı arttırılmıştır.

**Velilerimizin gözünden okulumuz işleyişinin olumlu ve olumsuz yönlerini görebilmek, kurum olarak kendimizi değerlendirmek ve olumsuz ya da yetersiz görülebilecek alanlarda iyileştirme ve geliştirme çalışmaları yapabilmek amacıyla okulumuz giriş katında Dilek ve Öneri Kutusu oluşturulmuştur. Dilek ve Öneri Kutusundan bizlere talepler gelmektedir. Covid19 Pandemi Tedbirlerleri kapsamında Dilek-Şikayet-Öneri ve Memnuniyetlerinizi okulumuz web sitesi Ana sayfasında yer alan ilgili bölümden bizlere ulaşım sağlamışlardır. Tüm Talepler değerlendirmeye alınmıştır ve karşılanmıştır.

**Velilerimizin cevabına oranla %90ı Okulda bulunan Herkese güvendiğini belirtmiştir. Teşekkür ederiz.

**Okulumuzda 3 Yardımcı Personelimiz bulunmaktadır. Yardımcı Personellerimizin okulumuzu günlük dezenfekte, temizlik ve düzeni yapmaktadır. Velilerimizin aksaklık gördüğü durumlarda anında dönüt yapılmaktadır.

97 Velimizin Anketimize katılım sağladığı,  olduğu ve Sırasıyla;

1.Çocuğumun gelişim dönemlerine göre etkinlik yapıldığını düşünüyorum sorusuna 90 Katılıyorum, 7 Kararsızım cevabını vermiştir.

2.Öğretmenimiz fiziki ve teknolojik donanımı, eğitim-öğretim faaliyetleri için en etkin şekilde kullanılır sorusuna 86 Katılıyorum, 8 Kararsızım 3 Katılmıyorum cevabını vermiştir.

3.Çocuğumun okulunu sevdiğini ve öğretmenleriyle iyi anlaştığını düşünüyorum sorusuna 89 Katılıyorum, 7 Kararsızım 1 Katılmıyorum cevabını vermiştir.

4.Okul kuralları hakkında yeterince bilgi sahibiyim sorusuna 87 Katılıyorum, 8 Kararsızım, 2 Katılmıyorum cevabını vermiştir.

5.Sınıfta uygulanan eğitim programları çocuğumun eğitimine ilişkin beklentilerimi karşılıyor sorusuna 78 Katılıyorum, 14 Kararsızım 5 Katılmıyorum cevabını vermiştir.

6.Öğretmenimiz eğitim alanındaki yenilikleri takip eder ve uygular sorusuna 84 Katılıyorum, 10 Kararsızım 3 Katılmıyorum cevabını vermiştir.

7.Okulun öğretmenleri çocuğumun kişisel özelliklerinin ve yeteneklerinin farkındadır sorusuna 75 Katılıyorum, 19 Kararsızım 3 Katılmıyorum cevabını vermiştir.

8.Çocuklarımızın gelişim süreci ile ilgili yeterli sayıda seminer ve bilgilendirme toplantıları düzenlenir sorusuna 58 Katılıyorum, 25 Kararsızım 14 Katılmıyorum cevabını vermiştir.

9.Sınıf ortamı güvenlidir sorusuna 88 Katılıyorum, 7 Kararsızım 2 Katılmıyorum cevabını vermiştir.

10.Veli  toplantıları ihtiyaçlarıma cevap verecek şekilde planlanmaktadır sorusuna 77 Katılıyorum, 13 Kararsızım 7 Katılmıyorum cevabını vermiştir.

11.Çocuğum anlamadığı bir şeyi öğretmenine rahatlıkla sorabilmektedir sorusuna 84 Katılıyorum, 13 Katılmıyorum cevabını vermiştir.

12.Çocuğumun okul dönemi boyunca yaptığı çalışmalar tarafıma portfolyo ile sunulur sorusuna 89 Katılıyorum, 4 Kararsızım 4 Katılmıyorum cevabını vermiştir.

13.Çocuğum sağlık sorunu yaşadığında okul çalışanları hassasiyet gösterir sorusuna 86 Katılıyorum, 9 Kararsızım 2 Katılmıyorum cevabını vermiştir.

16.05.2022 711

17-01-202221-01-202206-06-202206-06-202206-06-202206-06-202206-06-202206-06-202206-06-202206-06-2022