TEKİR-AĞ PROJESİ ŞUBAT-2022 AYI ÇALIŞMALARIMIZ

Koridorumuz Kavramlarımız ve Becerilerimizle Şenlensin..

Çocuklarda kavramların gelişmesi somuttan soyuta doğru bir yol izler. Çocuklar olgunlaştıkça ve öğrendikçe kavramlar daha net ve doğru hale gelir. Okulumuzda hazırlamış olduğumuz kavram ve beceri alanları sayesinde, çocuklar benzer özellikleri olan nesne ve durumları karşılaştırıp problem çözme becerisine sahip oldular. Varlıkların ve olayların belirli özelliklerini içeren somut ve soyut kavramlar sayesinde gözlem yapma, hissetme ve yaşantı yoluyla kavramları kazanma imkanı buldular.

Kavram Alanı: Akıl ve Zeka Oyunları, Sıfır Atık, Değerler Eğitimi Kavramlarımız, Kitap Sevgisi,

Beceri Alanı: Geleneksel Çocuk Oyunları, Günlük Yaşam Becerileri, Eşleştirme, Dramatizasyon

''ARTIK MATERYALİMİZ ATIK OLMAYACAK..!'' PROJEMİZ

Okulumuz olarak ''ARTIK MATERYALLERİMİZ ATIK OLMAYACAK..!'' Projesi düzenliyoruz. Amacımız Artık malzemelerle etkinlikler yapıp doğaya faydalı olabilmek. Birileri için atık olarak görülen malzemelerden aslında çok fazla etkinlikler olabileceğini ve çocukların da bunu farketmelerini sağlamak.

* Okul Proje Ekibi:meb_iys_dosyalar/59/02/766566/dosyalar/2022_02/28082559_OKUL-PROJE-EKIBI-1.jpg

**Broşürümüz 1---meb_iys_dosyalar/59/02/766566/dosyalar/2020_02/24145217_BroYur-On_yuz.jpg

2---meb_iys_dosyalar/59/02/766566/dosyalar/2020_02/24145217_BroYur-Arka_yuz.png

**Öğretmenlerimiz tüm öğrencilerimize GERİ DÖNÜŞÜM eğitimleri vermiş olup videolarla desteklemişlerdir.

Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal!

Azize-Şahap Bozkurt Anaokulu olarak öğrencilerimizin, milli tarih ve bilinç düzeyini arttırmaya yönelik etkinlikler düzenledik. Bu etkinlikler Sırasıyla;

** Her Sınıfımız Türk Bayrağı Tasarımı yaptı.

** 3 Yaş Grubu sınıflarımızın bir hafta boyunca bayrak taşıma sorumluluğu üstlendi.

** Gazilerimiz okula davet edildi. Öğrencilerimiz çok mutlu oldular.

SINIFLARIMIZA KONUK OLAN ''AYIN ÜNLÜLERİ''

TEKİR-AĞ Projesi Kapsamında bu ay Sınıflarımıza Ünlülerimiz Konuk olacaktır. Öğretmenlerimiz öğrencilerimizle etkinlikler yapıp panolarda sergilediler.

Konuklarımız;

AY SINIFI SABAH GRUBU: Ünlü Ressam Vincent Van Gogh

AY SINIFI ÖĞLEN GRUBU: Ünlü Fizikçi Albert Einstein

GEZEGENLER SINIFI SABAH GRUBU:Güzel Sanatlar Sanatçısı Victor VASARELY

GEZEGENLER SINIFI ÖĞLEN GRUBU:Ünlü Bilim İnsanı Alaxander Graham Bell

GÖKKUŞAĞI SINIFI SABAH GRUBU:Ünlü Sanatçı BARIŞ MANÇO

UZAY SINIFI SABAH GRUBU: Ünlü Sanatçı BARIŞ MANÇO

GÜNEŞ SINIFI SABAH GRUBU:Güzel Sanatlar Sanatçısı Victor VASARELY

GÜNEŞ SINIFI ÖĞLEN GRUBU: Ünlü Bilim İnsanı Alaxander Graham Bell

DÜNYA SINIFI SABAH GRUBU:Ünlü Sanatçı BARIŞ MANÇO

DÜNYA SINIFI ÖĞLEN GRUBU: Ünlü Ressam MONDRİAN

YILDIZ SINIFI ÖĞLEN GRUBU: Ünlü Ressam Frida KAHLO

ASTRONOTLAR SINIFI ÖĞLEN GRUBU:Ünlü Sanatçı BARIŞ MANÇO

Okul Web Sitemiz Aktif Kullanım

Okul Web Sitemizde günlük haber ve duyurular paylaşılmaktadır. Ayrıca haber ve duyurular Eba platformunda velilerle paylaşılmaktadır.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında Türkiye'de 52.550 kurum içinden Okul İnternet Siteleri Etkin Kullanım Performansında 226. İlde 1.  İlçede 1. Sıradaydık.

07.03.2022 209