Veli Kabul Karşılama Alanımız ve Dilek-Öneri-Şikayet Kutumuz

--Görüşme için okulumuza gelen velilerimizin uygun bir ortamda kabul edilmelerini, görüşmelerini yapabilmelerini ve sıcak bir ortam sunabilmeyi sağlayabilmek amacıyla okulumuz giriş katına üç adet kanepe yerleştirilerek "Veli Kabul Karşılama Alanı" oluşturulmuştur. Görüşme için okumuza gelen velilerimiz, destek personelimiz tarafından güler yüzle karşılanarak bu alana alınmaktadır.

--Velilerimizin gözünden okulumuz işleyişinin olumlu ve olumsuz yönlerini görebilmek, kurum olarak kendimizi değerlendirmek ve olumsuz ya da yetersiz görülebilecek alanlarda iyileştirme ve geliştirme çalışmaları yapabilmek amacıyla okulumuz giriş katında Dilek ve Öneri Kutusu oluşturulmuştur.

--Covid19 Pandemi Tedbirlerleri kapsamında Dilek-Şikayet-Öneri ve Memnuniyetlerinizi okulumuz web sitesi anasayfasında yer alan ilgili bölümden de bildirebilirsiniz.

04.10.2021 1429

05-10-202104-10-202130-10-2021