Veli Memnuniyet Anketimizin Analizi ve İyileştirme Çalışmalarımız

Değerli velilerimiz,

Sizlere daha kaliteli hizmet verebilmek için okuldaki  uygulamalarla ilgili görüşlerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Tüm soruları eksiksiz doldurmanızı rica eder, katkılarınız için teşekkür ederiz.

Veli Memnuniyet Anketimizin Analizi

İyileştirme Çalışmalarımız:

**Pandemi Şartları gereği Velilerimizin bizlerle görüşme sıklığı azaldığı görülmüş olup gerek Yüz Yüze, Okul Telefonluya, Mailler gerek Sosyal Medya Aracılığıyla  İhtiyaç duyduklarında okul personeliyle görüşmeler sağlanmış olup görüşme sıklığı arttırılmıştır.

**Velilerimizin gözünden okulumuz işleyişinin olumlu ve olumsuz yönlerini görebilmek, kurum olarak kendimizi değerlendirmek ve olumsuz ya da yetersiz görülebilecek alanlarda iyileştirme ve geliştirme çalışmaları yapabilmek amacıyla okulumuz giriş katında Dilek ve Öneri Kutusu oluşturulmuştur. Dilek ve Öneri Kutusundan bizlere talepler gelmektedir. Covid19 Pandemi Tedbirlerleri kapsamında Dilek-Şikayet-Öneri ve Memnuniyetlerinizi okulumuz web sitesi Ana sayfasında yer alan ilgili bölümden bizlere ulaşım sağlamışlardır. Tüm Talepler değerlendirmeye alınmıştır ve karşılanmıştır.

**Velilerimizin %97si Okulda bulunan Herkese güvendiğini belirtmiştir. Teşekkür ederiz.

**Okulumuzda 3 Yardımcı Personelimiz bulunmaktadır. Yardımcı Personellerimizin okulumuzu günlük dezenfekte, temizlik ve düzeni yapmaktadır. Velilerimizin aksaklık gördüğü durumlarda anında dönüt yapılmaktadır.

**Okul, öğrencilerin sağlığı, gelişimi açısından uygun fiziki ortama sahiptir. Yıllık bakım, anında onarım yapılmaktadır.

74 Velimizin Anketimize katılım sağladığı ve Sırasıyla;

1. Soru: İhtiyaç duyduğumda okul personeliyle (Yönetici, öğretmen, hizmetli gibi) rahatlıkla görüşebiliyoruma 69 Velimizin Katıldığını,1 Velimizin Karasız olduğunu, 4 Velimizin Katılmadığı cevabı verdiği görülmüştür.

2. Soru: Bizi ilgilendiren okul duyurularını zamanında öğreniyoruma 68 Velimizin Katılıyorum, 1 Velimizin Karasızım ve 5 Velimizin Katılmıyorum cevabı verdiği görülmüştür.

3. Soru: Okul ile ilgili istek ve şikayetlerimi okula iletebiliyoruma  63 Velimizin Katılıyorum dediği, 6 Velimizin Kararsızım dediği, 5 Velimizin Katılmıyorum cevabı verdiği görülmüştür.

4. Okul yöneticilerine güvenirim sorusuna 66 Velimizin Katılıyorum, 4 Velimizin Kararsızım, 4 Velimizin Katılmıyorum cevabının verildiği görülmüştür.

5. Okulun öğretmenlerine güvenirim sorusuna 65 Velimizin Katılıyorum, 3 Velimizin Kararsızım, 6 Velimizin Katılmıyorum cevabının verildiği görülmüştür.

6. Okulun diğer personeline (Memur, hizmetli vb.) güvenirim sorusuna 60 Velimizin Katılıyorum, 12 Velimizin Kararsızım, 2 Velimizin Katılmıyorum cevabının verildiği görülmüştür.

7. Okulda eğitim-öğretimin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için yeterli sayıda görevli vardır sorusuna 55 Velimizin Katılıyorum, 16 Velimizin Kararsızım, 3 Velimizin Katılmıyorum cevabının verildiği görülmüştür.

8. Okul her zaman temiz ve bakımlıdır sorusuna 64 Velimizin Katılıyorum, 10 Velimizin Kararsızım cevabının verildiği görülmüştür.

9. Okul, öğrencilerin sağlığı, gelişimi açısından uygun fiziki ortama sahiptir (rutubetsiz,havalandırmalı, geniş, ferah vs...) sorusuna 69 Velimizin Katılıyorum, 5 Velimizin Kararsızım cevabının verildiği görülmüştür.

30.12.2021 996

21-01-202221-01-202221-01-202221-01-202211-01-202214-10-202105-10-202130-10-202104-10-202102-02-202202-02-202202-02-202202-02-202202-02-2022